Tõeliselt mehelik: rinnakarvadest valmistatud jakk

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Me

Oled karvutu mees? Pole hullu! Moedisainerid disainisid jaki, mis on valmistatud meeste rinnakarvadest. Seda jakki kadestaks isegi Lady Gaga!

Enam kui miljonist rinnakarvast koosneva jaki valmistamine võttis moedisaineritelt 200 töötundi ning selle jaki lõpphinnaks tuleb 2499 Inglise naela, kirjutab Genius Beauty.

Meeste karastusjooke tootev The Wing Co. tellis rinnakarvadest jakid, et protesteerida metroseksuaalsuse kasvava populaarsuse vastu. Nimelt peavad metroseksuaalid vajalikuks ka oma rinnakarvade raseerimist.

Kuigi see on tõenäoliselt maailma esimene meeste rinnakarvadest valmistatud rõivaese, on disainerid varemgi oma loomingus inimkarvu kasutanud. Horvaatia firma  Artidjana lõi kleidi, mis koosnes 75 kilost blondidest inimjuustest. Disainer Thelma Madine lõi inimjuustest pulmakleidi, mida valmistati 300 tundi. Hiljuti tõi üks Hiina firma turule põlvikud, mis muudavad kandja jalad «karvaseks», et kaitsta ilusaid tüdrukuid kiimas meeste eest.

Vaata rinnakarvadest jakki SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles