Nõid Nastja soovitab naistel meeles pidada, et ilu tuleb seestpoolt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõid Nastja.
Nõid Nastja. Foto: Jelena Rudi

Hea jumega nõid Nastja ütles Õhtulehele, et tema eriti kreemidesse ei usu ja peamised asjad, mis tõesti näonahal ilusad aitavad püsida, on maskid ja näomassaaž.

Nastja sõnul peaksid naised meeles pidama, et ilu tuleb seestpoolt – kui organismis on mingi keemilise elemendi puudus, annab see endast märku ka nahal. «Nooruslikkuse põhivaenlane on UV-kiirgus,» tõdeb Nastja ja soovitab kasutada päikesekaitsefaktoriga kreeme.

«Kui naine kaitseb oma nahka päikese eest, ei suitseta ega joo, ei tarbi suhkrut, läheb magama enne südaööd, teeb regulaarselt maski ja näomassaaži, siis võib geneetilisest eelsoodumusest sõltuvalt nahk välja näha 3-10 aastat noorem, kui on inimese vanus passis,» usub Nastja.

Lisaks teevad Nastja meelest naise vanaks hormonaalsed kontratseptiivid, sest loodust petta ei saa ja kui naine on seest surnud, ei saa ta olla väljastpoolt noor ja värske.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles