Viis rumalat müüti meeste kohta

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised on loonud hulganisti üldistavaid müüte meeste kohta, usuvad neid ning käituvad neid järgides. Kuid, kas neil on ka päriselt tõetera sees?

Naised suhtuvad meestesse tihti nii, nagu nende sugu tähendaks automaatselt, et neil on madalam emotsionaalne intelligents või suutmatus kogeda lähedust. Ühtpidi ei ole see aus meeste suhtes, ning teisipidi võivad naised neid stereotüüpe uskudes lörtsida mõne paljutõotava suhte, kirjutab Your Tango.

Küpsed mehed tahavad naiselikku naist
Mingil põhjusel arvavad naised, et meestele meeldib kui nad käituvad justkui «üks kuttidest» ning mingil perioodil, mil püsisuhe pole eesmärk kummalegi poolele, võib see nii ka olla. Kui küps ning mehelik mees tahab suhet naiseliku naisega. Mehed tavaliselt armuvad naistesse, kes panevad neid tundma parema mehena, ning ootavad, et nende naine poleks samasugune nagu nende meessoost sõbrad.

Mees soovib sind lohutada ning toetada
Arvamus, et meestele emotsionaalsed naised ei meeldi, on rumalus. Tunnete väljendamine on meeste jaoks täiesti arvestatav juhul, mil oma emotsioon selgelt ning otse sõnastada. Kui mees ei saa aru, mida sa talle öelda või väljendada üritad, ei saa ta sind ka aidata. Ning tegelikult meeldib mehele tunda, et ta suudab sind aidata ning lohutada. Kui ta seda ei oska, sest ta ei saa aru, milles probleem seisneb, tunneb ta end saamatuna.

Meestele ei meeldi tagaajamismängud
Üks naiste poolt kõige enam valesti mõistetud müüte, on usk, et meestele meeldib salapära ja pidev «saagi püüdmine». Mees, kes sinust tõeliselt huvitub, ei taha tunda, et teda lihtsalt ignoreeritakse või välditakse. Naine võib arvata, et selline taktika aitab ta sinusse armuda, kuid tegelikult peletab see teda vaid eemale. Meestele meeldib pigem sinu naiselik müstika: sensuaalsus, empaatia, õrnus ning asjade nägemine hoopis teise nurga alt.

Üleolevus kasuks ei tule
Mõned naised usuvad, et meestele ei meeldi targad ja vaimukad naised. See on vale. Meestele ei meeldi naised (või üldse inimesed), kes peavad end kõiges rõhutatult targemaks ning teevad nalju, mis teiste eneseväärikust riivavad.

Mehed tahavad püsisuhet
Kõik mehed pole vaid seksi peal väljas. Need, kes on huvitatud pikematest suhetest, tahavad õppida sind rohkem tundma. Neile ei meeldi kummalised kassi-hiire mängud, nad tahavad suhelda naisega, kes on küps, huvitav ning eriline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles