Vaata, kes kandideerivad Eesti Iluduskuningannaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eleriin Sild
Eleriin Sild Foto: promo

Täna algab Õllesummeril selle aasta suurim iludusvõistlus Eestis.

Juba 23 aastat korraldab Sixtina eesotsas Tiina Jantsoniga Eestis erinevaid missivõistlusi, mille hulgast tähtsamad on Miss Modell, Miss Bikiini, Miss Teini, Mrs Estonia, Miss Globe Estonia ning rahvusvahelistest võistlustest Miss FinEst ja Miss Baltic States.

Sellest aastast oleme koondanud erinevad võistlused ühe nime alla Eesti Iluduskuninganna, kus neiud võistlevad erinevates kategooriates ja nelja päevase võistluse tulemusena selgitatakse välja  Miss Bikini Estonia, Miss Model Estonia, Miss FinEst Estonia, Miss Globe Estonia ja üldine võistluse võitja Eesti Iluduskuninganna ehk Beauty Queen Estonia. Lisaks veel tiitlid Miss Foto, Miss Talent ja Miss Aeroobika.

Igal aastal sõidavad meie võistluste parimad Eestit esindama arvukatele maailmavõistlustele, millest tähtsamad on Miss Globe, Miss FinEst, Miss Model Of The World, Miss University, Miss Bikini International, Miss All Nations.
Sellel aastal on mitmete eelvõistluste tulemusena välja valitud järgmised 10 finalisti:

1. Eleriin Sild Rakverest

2. Anet Kalamees Tallinnast

3. Christin Mäemets Pärnust
4. Marie Lugenberg Rakverest
5. Arabella Veskis Tallinnast
6. Raili Aarna Pärnust
7. Kaari Tambets Viljandist
8. Vasilina Savinova Tallinnast
9. Sandra Ude Tallinnast
10. Grete Kinter Tartust

Iga päev saab Elu24's näha fotoreportaaži eelnevast võistluspäevast, mis toimub Õllesummeril Hugo Boss Watches Lounge'is 3.-6. juulini õhtuti kell 20.00-21.00.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles