Sylvester Stallone'i ema: Ma kahetsen oma operatsioone

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
7 October 2006 - Century City, California - Jackie Stallone at the 51st Annual Thalians Ball at the Hyatt Regency Century Plaza Hotel.  Photo Credit: Byron Purvis/AdMedia/Sipa Press/0610111849
7 October 2006 - Century City, California - Jackie Stallone at the 51st Annual Thalians Ball at the Hyatt Regency Century Plaza Hotel. Photo Credit: Byron Purvis/AdMedia/Sipa Press/0610111849 Foto: ADMEDIA/SIPA/ADMEDIA/SIPA

91-aastane Jackie Stallone ütles lõpuks, et ta kahetseb oma iluoperatsioone ja näeb enda arvates välja nagu täissuuga vöötorav, vahendab Daily Mail.

Pärast kolmandat südamerabandust tunnistab Jackie Stallone, et ta kahetseb oma iluoperatsioone, ent samas nendib, et milline 91-aastane nii hea välja kui tema. Jackie käib punase vaiba üritustel siiani kontsadel ja minikleitides.

«Enamik minuvanuseid istuvad vanadekodudes,» selgitab Stallone. «Aga mina olen siin endast poole noorema abikaasaga, ta on 60.»

Stallone usub endiselt ilukirurgiasse ja kasutab kirurgide teenuseid edasi, aga mitte Californias. 

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles