Vene vangid saavad oma poksishow

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poksijad.
Poksijad. Foto: AFP / Scanpix

Venemaa vanglates karistust kandvad endised poksijad saavad oma tõsielushow, mille võitjad saavad enne õiget aega tingimisi vabadusse.

Tõsielusarja «Rehabiliteerimine» hakatakse tegema Tuulas asuvas range režiimiga vanglas, kuhu ehitatakse selle tarbeks poksihall, kirjutab STT.

Saatesarja käivitanud RTR kanal on juba võistlejad välja valinud. Saatesse pääseb 25 endist, praegu vanglakaristust kandvat poksijat.

«Kõik saates osalejad on endised poksijad, kes on varem Venemaad esindanud mitmetel tiitlivõistlustel. Nad kannavad vanglakaristust väga erinevate kuritegude eest. Nende seas on ka neid, kes on vangi mõistetud mõrva ja vägistamise eest,» lausus telekanali esindaja.

Tõsielushow's nn kangelasi treenivad Venemaa kuulsad poksitreenerid, kuid ka sellised poksikuulsused nagu Nikolai Valujev ja Vitali Klitško.

Lisaks töötavad tõsielusarjas osalevate vangidega ka psühholoogid ja vene õigeusu kiriku esindajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles