Viis asja, mida mees võiks naise seksuaalsuse kohta teada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Inimesed on erinevad ning see, mis sobib mulle, ei pruugi sobida mu partnerile. Ideaalse seksuaalelu nimel peavad mõlemad partnerid endale tunnistama, et meeste ja naiste seksuaalsus on erinev ning oma partneri rahuldamiseks pean ma keskenduma eelkõige just temale.

Hiina teadused näevad meest ja naist kui tuld ja vett. Mehed on kui tuli - nad lahvatavad kiiresti leekidesse, kuid sama kiiresti võivad nad ka kustuda. Vesi seevastu vajab aega kuumenemiseks ja püsib siis kaua kuumana, vahendab alkeemia.ee

«Nii tahavadki paljud mehed seksida vaid umbes kümme minutit, mis on nendele kui tulele piisav, aga naistele jääb sellest sageli väheseks. Selleks, et naist tõeliselt rahuldada, tuleb keskenduda just temale,» ütleb Eesti suurima tantra-ja joogakooli vanemõpetaja Moses Maimon.

Tema sõnul saab ka mees palju suurema rahulduse, kui õpib oma erektsiooni kauem hoidma, seda juhtima ja kontrollima ning kui oskab naist rohkem erutada. Sest mis saaks olla erutavam kui ülierutunud naine? «Naistes on peidus meeletu seksuaalne energia, mees peab selle oskuslikult välja tooma! Naised on voodis justkui jumalannad,» räägib Moses tantristliku seksi võludest. Tema hinnangul ei teki tantristlikult seksile lähenedes kunagi igavust.

Mida võiks mees teada naise seksuaalsuse kohta?

1. Naised on kui vesi - nad vajavad kuumaks minemiseks aega, aga kui nad juba kuumad on, siis püsivad nad sellisena kaua. Ehk siis - naised vajavad aega, hellitamist, eelmängu ja tähelepanu.

2. Naistel on võimalik saada mitmeid orgasme järjest, nende kehal pole sellekohaseid piire ees. Kõik oleneb mehe oskustest.

3. Naistel pole ees ka piire, kui kaua nad seksuaalvahekorras olla suudavad. Kõik oleneb muidugi keha füüsilisest vastupidavusest ja organismi üldisest olukorrast, kuid üldiselt on naised suutelised seksuaalvahekorras olema kaua.

4. Naise keha pole mänguasi, seda peab hindama ja väärtustama. Kui mees õpib tunnetama naiste keha seksuaalenergiat, siis saab igast mehest tõeline armatseja.

5. Iga naine on ilus, igasse naisesse tuleb suhtuda hoole ja armastusega. Naine on voodis kui jumalanna, kuid mees peab oskama selle jumalanna temas välja tuua. Mehed peaksid õppima rohkem armastama, armastust välja andma ja seda jagama, vaid nii saab ka seks olla meeliülendav ja kaunis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles