Avalikustati Rock Summer 25 artistide lõplik esinemisjärjestus

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock Summer 25
Rock Summer 25 Foto: promo

Festivali peakorraldaja Jüri Makarovi sõnul on artistide ajagraafik paigas ja kahepäevaseks muusikapeoks kõik valmis. Mõlemal päeval saab nautida head muusikat kolmel laval kokku 40 esineja esituses. Festival on mitmekesine ja kohale tasub tulla festivalipäeva alguseks, kuna väärt muusikat Eesti ja välismaa artistide esituses kuuleb keskpäevast hilisööni.

Pealaval astub esimese artistina üles Rock Summer 25 signatuuri sisse mänginud Eesti üks parimaid kitarriste Toomas Vanem koos oma bändiga The Limited Edition.

Laupäevale paneb väärika punkti Bryan Adams, kes alustab südaööl ja esitab kahetunnise soolokontserdi kava ning laval on sajaruudune massiivne videoekraan.

Teise päeva juhatab sisse Pantokraator pealaval ja East Trading Wang Rockilaval.

Festivali lõpetab pühapäeva õhtul kahetunnise show’ga Zucchero. Rohelise lava/EDM-telgi peo lõpetavad pühapäeval Rudimental, Röyksopp ja Andy C.

Esinejate nimekirja on lisandunud Eesti bänd Taavi Peterson & Üdi, Kreeka punkansambel Oust! ja Viljandi kultuuriakadeemiast välja kasvanud kooslus Puzle.

Paraku teatas Taani lauljatar Aura Dione, et on arsti korraldusel tühistanud häälepaelte põletiku tõttu kõik oma järgmise kahe kuu esinemised ja seepärast publik teda lauluväljakul laulmas ei kuule.

Festivali üksikasjaliku ajakava leiab Rock Summer 25 kodulehelt www.rocksummer.ee ja värskeima info Facebookist: www.facebook.com/rocksummer25.

Rock Summer 25 toimub  juba sellel nädalavahetusel, 15.–16. juunil Tallinna lauluväljakul!

Lavale tulevad Bryan Adams, Skid Row, Zucchero, Mumiy Troll, tantsumuusika edetabelite suurnimi  Rudimental ja Röyksopp DJ-settidega. Lisaks astuvad festivalil üles paljud tuntud Eesti artistid nagu Winny Puhh, Sinine ja Metsatöll. Ivo Linna & In Spe esituses tuleb pealaval ettekandmisele Alo Mattiiseni ja Jüri Leesmendi poolt loodud viis isamaalist laulu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles