Video: Hollandi kindluse kohal nähti kummalist lendavat objekti

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hollandi kindluse kohal nähti kummalist lendavat objekti
Hollandi kindluse kohal nähti kummalist lendavat objekti Foto: Youtube

Selle aasta mais jäädvustati Hollandis Muidersloti kindluse kohal kummalise objekti lendamine.

25. mail külastas hollandlanna Corinne Federer koos emaga 1285. aastal Amsterdami lähedale rajatud keskaegset kindlust, kirjutab Huffington Post.

Adidase Hollandi osakonna juht Federer tegi lossist kõrge resolutsiooniga fotosid.

Naine tegi üsna palju pilte ning hiljem nende vaatamisel paljastus midagi ebatavalist.

«Kindluse kohal oli näha tundmatut lendavat S-kujuliste tiibadega objekti. Kui see oleks olnud ükskõik, mis tüüpi rakett, oleks sellel olnud mitu saba. Pildi tegemise ajal ei olnud mitte ühegi lendava objekti häält kuulda. Seda enam tekitas see õudust, et objekt jäi samas kaamerasse,» lausus hollandlanna.

 Ta tegi lendava objektiga viis fotot ühe sekundi jooksul. Naine uuris tehtud kaadreid ja jõudis järeldusele, et objekt pidi liikuma väga kiiresti.

Neid pilte uuris hiljem ka USA Föderaalse Juurdlusbüroo (FBI) endine eriagent, kes varem töötas paranormaalsete nähtuste fotode uurijana.

«Fotodelt ei paljastunud, et neid oleks hiljem mingi programmi abil töödeldud. Objekti poolt jäetud vari pilvedel on autentne. Seda kinnitas päikesevalguse langemise suund. Tegemist ei olnud kahest objektist kokku pandud pildiga, mille puhul oleks esmalt pildistatud taevast ning siis lisatud objekt,» teatas endine FBI uurija.

FBI endine agent leidis Federeri fotosid vaadates veel midagi huvitavat.

«Tegemist oli veel ühe objektiga, mis jäi päikesest paremale. See on üsna lame, taldrikukujuline. Sellel oli väljaulatuv osa,» selgitas eksuurija.

Fredereri sõnul ei tea ta, mida ta mais Muidersloti kindluse kohal jäädvustas.

«Arvan, et me ei ole üksinda. Arvan, et kuskil on veel planeete, kus on elu ning mille elanikud uurivad kosmost. See on minu isiklik arvamus,» nentis hollandlanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles