Seitse lõbusat (ja seksikat!) tegevust, mida koos teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

See on tõestatud: lõbusad tegevused on parimad afrodisiakumid. Seepärast toomegi välja seitse lõbusat tegevust, mida koos oma mehega teha. Võid kindel olla, et tänu oma lõbususele viivad need tegevused ka seksini.

Vii ta poodlema

...ja lase temal riideid valida. Mehed ei vihka tingimata poodlemist. Nad vihkavad pingil istumist ja ootamist sel ajal kui sina kes teab mitmendat paari teksaseid jalga proovid. Kuid milline mees ei sooviks sind iga kahe minuti tagant modellina tema valitud seksikates riietes näha?

«Kuna meeste seksuaalsus on väga suures osas seotud just visuaalsusega, erutab sinule seksikate riiete valimine ja sind nendes nägemine teda väga,» ütleb suhteekspert Carol Queen ajakirjale Women’s Health.

Tantsige

Pane kodus olles ootamatult mängima teile mõlemale meeldiv muusika ja hakka tema ees tantsima. Võid kindel olla, et ta ühineb sinuga ja nii saab tavalisest tantsust räpane tants...

Minge õhtust sööma

«Leppige enne minekut kokku, et terve restoranis oleku aja võite te rääkida üksnes seksuaalfantaasiatest», soovitab mitme suhteraamatu autor Patricia Love. «Oma seksuaalunelmate vahetamises avalikus kohas on midagi ülimalt erutavat.»

Lisaks: Tellige kahe peale magustoiduks šokolaadivaht, sest šokolaad sisaldab erutava toimega kemikaali fenüületülamiin.

Kokake

See on hea ja lihtne võimalus valmistada koos midagi erilist – vaid teile kahele. Mis siis, kui pirukas ei näe päris nii uhke välja kui kokaraamatu pildil või kui  brüleekreem päris ei tahku. Vähemalt on teil kindlasti lõbus. Ka toidusõna on lubatud – kui te viitsite pärast koristada.

Mängige stripp-videomängu

Kui lõbus oleks oma meest videomängus võita? Mängu ajal verre voolav adrenaliin ja võistlusmoment on mingil põhjusel erutavad. Iga kord kui üks teist näiteks jalgpallis punkti saab, peab teine ühe riideeseme eemaldama – nii muutub täiesti tavaline tegevus teie mõlema jaoks seksikaks.

Teeselge, et te olete võõrad

Minge koos baari ja mängige, et su mees hakkab sulle esimest korda külge lööma. Kindlasti erutab teda ka see, et teised mehed sinu poole pilke saadavad. «Kui mees näeb, et tema naist ihaldavad ka teised, kes teda aga mingil juhul ei saa, on see tema jaoks erutav,» sõnab Carol Love.

Saage märjaks

Peske koos nõusid ja hakka teda järsku veega pritsima (veesõda on tõenäoliselt parem mõte kui toidusõda). Uurimused on näidanud, et paarid, kes teevad koos koduseid töid, seksivad suurema tõenäosusega uutes kohtades uutel aegadel.

Heaks mõttes on näiteks ka koos auto pesemine, mille käigus avastada uuesti tagaiste...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles