Nipid kerge suvise meigi tegemiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suvi on parim aeg mil kanda kerget, kuid siiski silmapaistvat meiki. Märksõnadeks on päevitunud jume rõhutamine ja lõbusus. Portaal Gal Time pakub välja nipid just sellise suviselt kerge meigi jaoks, mida sobib kanda nii kontoris kui ka mõnel üritusel.

·      Alustuseks kanna näole õhuke kiht toonivat näokreemi või BB-kreemi, et niisutada nahka ja ühtlustada jumet. Julgemad võivad proovida kasutada tooni või poole võrra tumedamat kreemi kui talvel, sest isegi kui sa pole näole päikest võtnud, soovid sa arvatavasti ikkagi, et su nägu õrnalt jumekas tunduks. Seejuures kontrolli aga kindlasti, et su lõuajoone juurest kõik loomulik tunduks.

·      Tupsuta põsesarnadele virsikutooni kreempõsepuna või päikesepuudrit.

·      Kanna laugudele samuti näiteks virsikukarva lauvärv. Seejärel tõmba mõnda juveelitooni silmapliiatsiga ülalaule joon ja hajuta see õrnalt. Suve üheks kuumaks tooniks on näiteks smaragdroheline. Lisa silmadele veel kaks kihti pikendavat ripsmetušši, vajadusel veekindlat.

·      Lõpetuseks kanna huultele värvitu või õrnroosa huuleläige. Et meik liiga raske ei tunduks, ära huulepliiatsit kasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles