Ilus ilm tõi Laekvere rahva “Laulge kaasa” salvestusele

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate "Laulga kaasa" salvestus Laekveres.
Saate "Laulga kaasa" salvestus Laekveres. Foto: Eva Klaas

Laekvere parki kogunes pühapäeva keskpäeval ETV saate "Laulge kaasa" salvestusele sadu inimesi, kes lisaks koju toodud võimalusele telesaates osaleda ka lihtsalt ilusat ilma nautisid.


Laekvere kandi rahvas võttis laulusaadet tõsiselt ning sai pidevalt saatejuht Reet Linnalt kiita aktiivsuse, kõva lauluhääle ja rõõmsa meele eest.



Solistidena astusid üles Liisi Koikson ja kohalik kümneaastane laululaps Anna-Liisa Nurm, kes esitas laulu "Musta kassi tango".



Laekvere vallavanem Aarne Laas tutvustas oma valda kui metsade vahel asuvat ja rahvaarvult väikest, kuid see-eest sellist kohta, kus inimesed omavahel kokku hoiavad.



Laekvere rahvamaja juhataja Õilme Lainesaar lisas, et ka väikeses kohas ei jää ükski üritus pidamata ning kui alevikurahvas ongi vahel pisut laisk kodudest välja tulema, siis kaugemate külade inimesed on seevastu väga aktiivsed.



Laekveres salvestatud saadet näeb ETV ekraanil 4. juulil.



Laupäeval oli "Laulge kaasa" võttegrupp külas Kadrinas ja Ulvis, seal tehtud saated on eetris vastavalt 20. juunil ja 27. juunil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles