Channing Tatum: muretsen Justin Bieberi pärast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: SCANPIX

Näitleja Channing Tatum kardab, et Justin Bieberil saab täiskasvanueas raske olema.

Tatum usub, et Bieberil võib probleeme tulla eelkõige selle pärast, et ta sai lapsena kuulsaks ja tal pole reaalse maailmaga erilisi kogemusi, kirjutas Vanity Fair.

«Ma ei mäleta, kes seda ütles, kuid usun tõesti, et inimene jääb sellesse ikka, mil ta kuulsaks sai. Sest sellest hetkest alates ei pea sa olema normaalne inimene. Mina saavutasin tuntuse 24-aastaselt ning olin enne seda elanud üsna mitmekesist elu. Kui lõpuks suuri rahasid teenisin, teadsin täpselt, mida mul vaja oli - 5 dollarit ja 67 senti. Ma sõin ühe korra päevas. Läksin kiirtoidurestorani Checkers ja võtsin alati täpselt sama eine,» rääkis Tatum.

«Muretsen Bieberi pärast väga. See poiss on ääretult andekas. Loodan, et ta ei lähe sama rada, mida paljud lapsstaarid, sest väga raske on olla vastutustundlik, kui keegi seda sinult ei oota. Staaridel ei kästa midagi teha. Neil on keegi, kes toob kohvi. Nad ütlevad:«Tahad süüa? Ma toon sulle.»,» seletas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles