Nõid Nastja õpetab, kuidas panna juuksed kiiremini kasvama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõid Nastja sai juuksepikendused.
Nõid Nastja sai juuksepikendused. Foto: Martin Vuks

Selgeltnägija Nastja, rääkis Buduaar.ru’ga sellest, kuidas ta hooldab oma kauneid kiharaid ja millised on tema igapäevased ilurituaalid. Tuleb tunnistada, et ka meie leidsime Nastja nõuannetest paar nippi, mida kindlasti proovida tasub.

Juuste hooldamiseks on Nastjal kindlad nipid, mis toimivad alati. «Tervist ja läiget saavutada polegi nii raske. Üritan valida sulfaatideta šampooni lihtsalt sellepärast, et see on väga kahjulik, eriti lastele. Värvin ainult hennaga ja loomulikult teen kodus erinevaid looduslikke maske,» kommenteerib Nastja.

Aga mida teha, et juuksed kiiremini kasvama saada? «Siinkohal kehtib vana tõde - juukseid tuleks lõigata kasvava kuuga. Kuu mõjutab väga tugevasti meie elu ja mitte ainult juuksekasvu. Arvestan kuu faasidega alati ja kõiges. Aga veel oleneb palju juuksuri kätest -  kui juuksuri käsi on kerge, kasvavad juuksed pärast kiiresti,» toob Nastja välja huvitava teguri, mis samuti peaks juuksekasvule hästi mõjuma.

Mis aga meiki puutub, siis Nastja tunnistab, et meigita ta kodust välja ei lähe. «Kasutan meiki igapäevaselt, olen selle oma emalt õppinud. Minu absoluutne miinimum, mida siis igapäev kasutan, on jumestuskreem, ripsmetušš, silmapliiats, põsepuna ja huuleläige.»

Sellest, kuidas saavutada harmoonia iseendaga, valmib Nastjal peagi terve raamat. «Naise jaoks on iseenesega harmoonias olekuks esmajärjekorras vaja olla naiselik, lihtsamalt väljendudes – naiselikkus ongi harmoonia. Ja naiselikkus – see pole üldse see, mida tavaliselt selle all mõistetakse, see pole kasutatava kosmeetika hulk. Töötan praegu raamatu kallal, milles kirjutangi harmooniast, naiselikkusest ja viisidest seda saavutada. Raamatus on täiesti konkreetsed ja kasulikud nõuanded.»

Nastja usub, et oma õnne nimel tuleb ka pingutada, just nii nagu kõige muu puhul siin maailmas. «Ei taha olla õnnelik – anna alla! Kuid kõige parem vahend depressiooni vastu on samal ajal kõige odavam – see on tegutsemine. Nendele, kel on depressioon, soovitan mitte istuda tegevusetult. Selle asemel, et arutleda selle üle, kui halvasti kõik on, peske parem aknaid, minge õhtujooksule, lugege lapsele raamatut, olge pidevalt tegevuses. Tegelikult on hästi palju kinni meie alateadvuses ja üleüldises suhtumises,» teab Nastja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles