Spordihall ja ujula panustavad peredele

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Alates järgmisest nädalast on Paide spordihallis eraldi saunapäev peredele ja Paide ujulas saavad lapsed perekülastuse korral tasuta ujuda.


Paide spordi- ja tervisekeskuse juhataja Jaan Arvola selgitas, et kolmapäeviti hakkab spordikeskuses olema naiste ja neljapäeviti meeste saunapäev ning reedeti on sinna oodatud pered. «Naistele-meestele müüme tunnipileteid, aga perede ühe korra pilet kehtib poolteist tundi,» selgitas ta. «Meestele ja naistele on saun avatud kella 16st 21ni ning peredele kella 12st 21ni.»


Sel neljapäeval külastasid Paide ujulat Eesti ujumisliidu president Evelin Sepp ja peatreener Riho Haljand.


Paide ujula ujumistreener Marge Merisalu sõnas, et Sepp ja Haljand on otsustanud tutvuda Eesti ujulate olukorra ja kohalike ujumisklubidega. Esimese käigu tegid nad Türi ujulasse ja hiljem tulid Paidesse. «Nähtuga jäi külalised rahule,» teadis ta öelda.


Jaan Arvola sõnas, et hilisema arutelu läbiv teema olid lapsed ja see, kuidas suurendada nende ujumisharjumust. «Välkmõte, mis üleeilse kohtumise tulemusel tekkis, oligi see, et alates 1. juunist kuni kuu lõpuni saavad lapsed perega tulles tasuta ujuda,» ütles ta.


Arvola lisas, et alates juunist muudab ujula ka lahtiolekuaegu: tööpäevadel on uksed lahti kella 11st ja nädalavahetustel kella 15st. Paide ujula lõpetab töö tavapäraselt kell 22. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles