Megan Foxi ja teiste kuulsuste dieedinipid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Megan Fox
Megan Fox Foto: SCANPIX

Portaal Genius Beauty toob välja viie kauni staari dieedinipid, mõned neist päris üllatavad!

Megan Fox

Näitlejatar, kes peale hiljutist emaks saamist on väga kiiresti kaalu langetanud, tunnistab, et see oli tänu paleo dieedile (palaois tähendab kreeka keeles «vana, antiikne»). Dieedi põhimõte on, et selle järgijad söövad nii nagu sõid inimesed ürgajal ehk siis kütid ja korilased.

See tähendab, et süüakse juurvilju, puuvilju, seeni, marju, kala, liha ja mereande. Ei sööda põllumajandussaadusi nagu nisu, teraviljad ja piimatooted, sest koos nende tulekuga tulid ka mitmed tervisehädad, mida ürginimesed ei tundnud. Loomulikult ei sööda ka poolfabrikaattooteid ja töödeldud toitu.

Halle Berry

Halle Berry jälgib nn puhta söömise põhimõtet. See tähendab, et toit on jagatud kasulikeks ja tühjadeks kaloriteks.

Tühjad kalorid on näiteks küpsistes, kookides, pitsades, grillvorstides, hamburgerites ja karastusjookides. Need kalorid ei toida keha ja seega lisavad üksnes kaalu.

Kasulikest kaloritest koosnevad teraviljatooted (täisteraleib, pruun riis), juurviljad, puuviljad, piimatooted (piim, jogurt, juust, kodujuust), tailiha, kala, pähklid ja sojatooted.

Miley Cyrus

Laulja ja näitlejatar kirjutas hiljuti Twitteris, et kõik inimesed peaksid proovima elada nädal aega ilma gluteenita. Tema sõnul on gluteenist loobumine suurepärane vahend oma naha ning samuti ka füüsilise ja vaimse seisukorra parandamiseks ning ta on kindel, et peale nädalat gluteenita loobuvad kõik sellest alatiseks.

Nagu nimigi ütleb, tähendab gluteenivaba dieet seda, et ei tarbita ühtegi gluteeni sisaldavat toitu. Nii ei sööda nisu, otra ja rukist. Lubatud on süüa aga riisi, ubasid, herneid, maisi, kartulit, hirssi, sojaube, tatart, liha, kala, mune, pähkleid, piima ja juustu.

Penelope Cruz

Pole ime, et Hispaaniast päris Penelope Cruz on valinud Vahemere dieedi. See ei olegi tegelikult otseses mõttes dieet, vaid Vahemeremaade rahvaste traditsiooniline toitumisviis.

Menüüs peaksid olema väga tähtsal kohal köögiviljad, kartul, oad, pähklid, leib ja madala rasvasisaldusega jogurt. Palju kasutatakse ka oliiviõli. Liha ja kala süüakse mõõdukalt ning mõõdukates kogustes tarbitakse ka veini ja maiustusi.

Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley dieet on uskumatult range! Et vormis püsida, sööb endine modell korralikult vaid ühe korra päevas. Kuid selleks, et mitte päris nälgida, näksib ka vahepalaks väga väikese kalorisisaldusega toite, näiteks kurki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles