Kas töökaaslastega magamine on tabu?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hiljuti koostas portaal Business Insider küsitluse, milles küsiti lugejatelt, mida nad arvavad seksist töökaaslastega. Küsitlusele vastas 2500 inimest. Kuigi küsitlus ei peegelda otseselt kogu elanikkonna arvamust, annab see siiski teemast teatud ülevaate, kirjutab Huffington post.

Toome teieni mõned huvitavad faktid küsitluse tulemusest:

·      Valdav enamus küsitletutest olid nõus, et töökaaslastega magamine ei tohiks olla keelatud. Täpsemalt vastasid üle 50 protsendi osalenutest, et kolleegidega magamises ei ole midagi halba kuni see «toimub professionaalselt». Vaid 10 protsenti inimestest arvasid, et seks kaastöötajatega on igal juhul halb mõte.

·       Palju vähem salliv oldi aga alluvatega magamise suhtes. 64 protsenti vastanutest ütles, et alluvad-ülemused ei tohiks omavahel intiimsuhtesse astuda.

·      Väga suur hulk (lausa 90 protsenti) lugejatest tunnistas, et nad on mõne oma töökaaslaste suhtes tundnud seksuaalset külgetõmmet. 64 protsenti on sellises olukorras töökaaslasele ka läheneda julgenud, kuid 50 protsenti ütlesid, et just töösuhete tõttu pole nad meeldiva inimesega lähemat suhet alustanud.

·      Kõige huvitavam on aga see, et vastajad arvasid, et kolleegidega magamine on palju vähem levinud kui see tegelikult on: 39 protsenti arvasid, et 20-40 protsenti nende töökaaslastest on mõne teise töökaaslasega maganud ja 24 protsenti arvasid, et see protsent on mõnevõrra suurem või väiksem. Tegelikult tunnistasid aga lausa 50 protsenti inimestest, et nad on oma kaastöötajaga voodirõõme nautinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles