Austraallased pakuvad 1,6-kilost mammutburgerit

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artikkel hiigelburgerist news.com.au veebilehel.
Artikkel hiigelburgerist news.com.au veebilehel. Foto: news.com.au

Austraalia söögikoha ja baari Longboards Laidback omanik Justin Allie ja peakokk Laurence Bowers pakuvad uut 1,6-kilost mammutburgerit nimega Phat Bastard Challenge.

See on inimene versus toit – ainult üks näljane 85-kilogrammine mees on suutnud selle 1,6-kilogrammise väljakutse endale allutada, kirjutab news.com.au.

Phat Bastard Challenge (tõlkes paksu kaabaka väljakutse – toim.) sisaldab 900 grammi veiseliha, kuus viilu juustu, 200 grammi sealiha, kaheksa lõiku peekonit ja kaheksa sibularõngast, mis on asetatud kahe isetehtud kukli vahele koos spetsiaalse kastme, kapsasalati, tomati ja salatilehtedega.

Mammutburger sisaldab umbes 9000 kilodžauli ehk ümberarvutatuna ligi 2150 kilokalorit, mille kulutamiseks läheks tarvis tundideviisi jooksmist, kõndimist või ujumist. Phat Bastard Challenge maksab söögikohas 32 Austraalia dollarit.

Vaata pilte hamburgerist siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles