Eesti Energia kulutab kaevurite päevale ligi miljoni

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaevurite päeva tähistamine Toilas.
Kaevurite päeva tähistamine Toilas. Foto: Aldo Luud/ Õhtuleht

Ida-Virumaa suurim rahvapidu kaevurite päev ei jää säästuajal pidamata, vaid kasvab hoopis kogu Eesti Energia kontserni ligi miljoni krooni maksvaks suurpeoks.

Rohkem kui 8000 töötajaga Eesti Energia korraldab suurürituse augusti viimasel nädalavahetusel Toila pargis, kus on traditsiooniliselt samal ajal peetud kaevurite päeva, kirjutab Põhjarannik.

Eesti Energia üritusjuhi Maarja-Liis Meri sõnul on tänavu sellele peole oodatud kõigi kontserni ettevõtete töötajad ja nende pereliikmed. Peo esimene pool on tänavu mõeldud vaid oma töötajatele, õhtusest meelelahutusprogrammist on kutsutud osa saama kõik huvilised.

Kui mõnel varasemal aastal on kaevurite päeva külastajate arv küündinud 30 000 inimeseni, siis Meri sõnul on üsna tõenäoline, et see rekord tänavu ületatakse.

Suurpeo tõttu jäävad tänavu ära aga energeetikute päeva pidustused, mis on tavaliselt toimunud juulis Narva Hermanni kindluse hoovis. Ühispeole kuulub hinnanguliselt miljon krooni ning sellel korraldaja leidmiseks kuulutatakse välja hange.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles