Getter ja Katre Jaani esitlevad kevadsuviseid moetrende

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel kevadsuvel on Stockmanni säravad reklaaminäod Getter ja Katre Jaani, kes valisid välja oma 20 moelemmikut.

Getteri ja Katre seljas näeb õrnu naiselikke puhasvalgeid ja elevandiluukarva riideid, mis klassikalistes suviselt heledates toonides on ajatud. Üldmulje saab põnevamaks muuta, kandes mitu kihti sama tooni heledaid esemeid ja sobitades kokku erinevaid materjale, näiteks pitsi ja läikivaid kangaid. Aksessuaaridena sobivad ideaalselt heledad ehted, näiteks pärlid ja trendikas lai kübar.

«Ehkki igas riietuses oli midagi, mida ei tahtnud seljast võtta, sai minu lemmikuks rokilikus stiilis kübaraga komplekt,» sõnas Getter, kes nautis emaga koos riiete valimist väga. Samuti meeldis rõõmsatest mustritest ja retromõjutustest pakatav hipistiil, mis on sel hooajal suureks moesuunaks.

Suvehooaja juurde kuuluvad kindlasti ka hõljuvad maani seelikud ja lillemustrid. Eriliseks leiuks peab Getter õhulisest materjalist Ted Bakeri piparmündi tooni haldjakleiti, mis kaunistab nii ema kui ka tütart, külvates kandja üle pidulikkuse ning naiselikkusega.

Kolmandaks suureks suunaks on mustvalged monokroomsed mustrid, iseäranis triibud. Triipu saab kanda nii šikiks kui vallatuks ning vürtsitada värviliste aksessuaaridega – näiteks punaste elementidega.

Julged lillemustrid on leidnud tee ka pükstele, bleiseritele ning pluusidele – Getteri ja Katre seljas võib näha Marella lillelisi rõivaid, mida on vürtsitatud sobivate siniste ning kollaste aksessuaaridega.

Oma kevad-suvised moelemmikud valisid välja lauljanna Getter Jaani ja tema koreograafist ema Katre Jaani, kes julgustavad ka teisi emasid ja tütreid koos poodi riideid valima minema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles