Eelmäng: mida teha, mida mitte?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eelmäng unustatakse sageli ära, kuid hea seksi jaoks on eelmäng ülimalt oluline. Järgnevas loos on välja toodud mõned olulised nõuanded, mida eelmänguga seoses tuleks meeles pidada.

Ära eelmängu unusta!

Kui oled minevikus eelmängust pigem mööda vaadanud, siis ära seda enam tee, kirjutab femalefirst.co.uk. Sa ei pruugi teadagi, millest sa ilma jääd, kui eelmängu lihtsalt unustad. Eelmäng on imeline ja see muudab sind ja su partnerit lähedasemaks enne seksimist. Eelmäng on oluline just naistele, sest see aitab tekitada loomulikku libestit, mille abil on vahekord valutum.

Ära kiirusta!

Ära mõtle, et eelmäng on midagi, mis sulle seksi garanteerib, see on pigem eraldi ettevõtmine. Mida kauem aega eelmängule kulutad, seda parem on seks. Teatavasti on seks parim siis, kui oled ärevushetke tipus ning eelmäng aitab seda ärevust tekitada.

Suudle ja puuduta!

Paljude arvates on eelmäng vaid oraalseks, kuid see pole päris tõsi. Suudlemine ja puudutused võivad vägagi erutavalt mõjuda, kui suudeldakse ja puudutatakse õigeid kohti.

Lisa vürtsi!

Eelmäng ei pea iga kord samasugune olema. Proovige näiteks lelusid või erootilist massaaži. Ka vibraatorid aitavad seksiisu suurendada ning nendega mängimine mõjub stimuleerivalt. Äärmiselt erutav on ka see, kui ühel partneril silmad kinni siduda, et ta ei näeks, mida teine tema kehaga teeb.

Ära mine liiale!

Ühes tuntud naisteajakirjas oli soovitus, et meheau ümber tasuks panna sõõriku ning seejärel seda süüa. Meeste poolt antud tagasiside selle soovituse kohta oli pigem negatiivne, sest selline asi ei ole eriti erutav. Toiduained võivad magamistoas suurt segadust tekitada, seega võib-olla tuleks need kööki jätta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles