Kuidas armueluga pärast lahutust jätkata?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lahutuse käigus võib tekkida tunne, et sa ei lähe enam kunagi kellegagi välja, rääkimata armumisest. Kuid ajapikku su murtud süda paraneb ning taas kohtingutel käimine on üks parimaid asju, mida sa enda heaks pärast lahutust teha saad.

Sa ei tea, kuidas alustada? Femalefirst.co.uk annab neli nõuannet, kuidas pärast lahutust taas oma armuelu üles ehitada.

Ole avatud muutustele

Pikaajalises suhtes saavad partneri harjumused, veidrused ja eelistused sulle tuttavaks. Kui ühel hetkel avastad, et oled taas üksi jäänud, tähendab see, et pead astuma mõned sammud väljaspool oma mugavustsooni. Alguses võib see tunduda hirmutav, aga kui oled avatud ja lähed välja inimestega, kes on täiesti erinevad su eksist, siis taipad peagi, millest ilma oled jäänud.

Proovi tutvumusportaale

Viimastel aastatel on internetis leitud tutvused populaarsust kogunud. Parim asi tutvumisportaalide juures on see, et sa võid asja vabalt võtta – puudub surve ja saad ise olukorda kontrollida. Ühtlasi on see hea moodus mõttekaaslaste leidmiseks, kes on ka vallalised ja mõistavad, kui raske on lahutusest üle saada.

Ära lase lahutusel end defineerida

Lahutus on midagi, mis sinuga juhtus, mitte miski, mis sa oled. Kui kohtud uue mehega, ära räägi eriti oma eelmistest suhetest ning ära võrdle iga uut partnerit eksiga – pea meeles, et erinev on hea! Ära lase lahutusel end romantilises plaanis ka tagasi hoida. Lahutus on äärmiselt valulik protsess ja kuigi tundub hirmutav taas kohtingutemaailma astumine, on see samm seda väärt. Kuigi sa ei pruugi kunagi unustada oma lahutust, vaata tulevikku positiivse hoiakuga.

Liigu omas tempos

On suur vahe, kas suhtud taas kohtingutel käimisesse positiivselt või kiirustad uude suhtesse, et unustada oma valu. Kui sa pole millekski tõsiseks veel valmis, siis on normaalne aeglaselt liikuda. Teisest küljest, kui tahad taas pikaajalist suhet ja loodad lõpuks uuesti abielluda, siis ka selles pole midagi halba. Pole kindlat ooteaega – järgi oma südant ja instinkte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles