Elton John aitas Eminemil sõltuvusest üle saada

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elton John
Elton John Foto: Flashpoint / WENN
Retseptiravimite sõltuvusega võidelnud räppar Eminem tunnistas, et kõige raskematel hetkedel oli talle toeks Briti muusik Elton John.

Kõige raskem oli Eminemil 2004. aastal, vahetult pärast tema viimase albumi «Encore» ilmumist, kirjutab Femalefirst.

Ehkki praeguseks on mees suutnud üle aasta ravimite kuritarvitamist vältida, kulus tal halvimatel aegadel väidetavalt kuni 20 tabletti päevas ning ta oleks äärepealt metadooni üledoosi saanud.

Elton Johniga, kes on ise kokaiinisõltuvuses olnud, tutvus Eminem 2001. aastal Grammyde galal esinedes.

«Räägin Eltoniga palju,» rääkis Eminem ajalehele Metro Times. «Saime sõpradeks ja ma räägin temaga paljudest oma karjääri puudutavatest asjadest. Ja ka temal oli kunagi sõltuvusprobleem.»

«Kui esimest korda lõpetada otsustasin, helistasin talle ja rääkisin sellest, sest ta on samuti muusikaäris ja ta mõistab seda elustiili ning seda, kui heitlikud asjad olla võivad,» meenutas räppar.

«Ta nagu mõistab seda survet ja kõiki neid teisi põhjuseid, mis võivad sind narkootikume kasutama panna,» selgitas Eminem. «Meil on sarnased elud ja värki. Seega võtsin temaga ühendust ja ütlesin, et vaata, mul on mure ja ma vajan su nõuandeid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles