Tudengimiss 2013 tiitli pälvis Grete Anderson-Gehrke Tallinna ülikoolist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 8. mail valiti Club Hollywoodis Miss university 2013, kelleks sai särav ja aktiivne tudeng Grete Anderson-Gehrke.

Tudengimissi I printsessi tiitli võitis Reelika Paart Tartu ülikooli õigusinstituudist ning II printsessi tiitli võitis Birgit Karus Tallinna tehnikaülikoolist. Publiku lemmikuks oli Grete ning Tondi lasketiiru poolt valiti täpsemaks missiks Eike Tsopp Estonian American Business  Academyst.

Miss University 2013 valis välja auväärne 5-liikmeline žürii, kuhu kuulus Karl Madise poeg Carl-Philip Madis, Üliõpilaskondade liidu vilistlaskogu esindaja, Miss University 2012 Elise Kopelman, tudengimees 2012 Tarmo Tähiste ning ISIC’u esindaja Gustav Liblik.

Missid pandi proovile kolmes voorus. Esimesena tegid tüdrukud lava kuumaks ennast tutvustava tantsuga. Seejärel näitasid kõik oma erilist külge talendivoorus, kus purskus tuld ja jagati isegi rusikahoope. Kolmandana tegid neiud kuuma etteaste Marc & Andre bikiinikollektsioonis.

Tudengiüritustele omaselt oli Club Hollywoodi saal täis noori tudengeid, kes oma lemmikutele tuliselt kaasa elasid ning koos pidutsesid varajaste hommikutundideni. Miss University valimisega pandi tudengipidude hooajale ilus ja meeldejääv punkt. Juba järgmisel õppeaastal näeme uusi tudengimehi ja tudengimisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles