Kaheksa asja, mida iga naine peaks elus kogema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Elus on mõned asjad, mida iga naine võiks vähemalt korra kogeda.

Portaal allwomenstalk.com koostas nimekirja kaheksa tegevusega, mida iga naine võiks elu jooksul proovida ja millest õppida.

Armumine

See on hingemattev ja kaunis hetk, kui taipad, kui kalliks üks inimene sinu jaoks on saanud. Tõeline armastus on selline, mis ei eelda sinult vastutasuks midagi. Armastamine ja armastatud olemine on ilusad tunded, mida iga inimene, mitte ainult naised, võiks elus kogeda.

Reisimine

Kas leidub mõni inimene, kes ei tahaks uusi ja huvitavaid välisriike avastada? Naisi panevad ohkama mõtted suurlinnadest nagu Pariis või Rooma. Reisimine avardab silmaringi ja kui sulle pakutakse võimalust reisida, siis sellest tuleks kindlasti kinni haarata.

Tegevused, mis on su tegemata asjade nimekirjas

Igal inimesel on mõned tegevused, mida nad tahaksid elus proovida. Olgu selleks langevarjuhüpped või alasti ujumine. Tegemata asjade nimekirjast tegevuste mahatõmbamine pole küll eluliselt tähtis, kuid need tegevused on sinu jaoks mingil etapil olulised olnud. Ära unusta neid niisama.

Lapse saamine

Iga naine ei saa elus kogeda lapse saamist. Iga naine ei unistagi emaks saamisest. Kuid lapse saamine on elu muutev sündmus. Rasedus ja sünnitamine on kogemused, mis ei unune iial ning jäävad igavesti su südamesse.

Stiilimuutus

Olenemata vanusest, rahvusest või elustiilist, leidub väga vähe naisi, kes keelduks sellest, et neid poputatakse ja nende eest hoolitsetakse. Massaaž, pediküür, maniküür, näohooldus ja juuksuri juures käimine on iga naise jaoks meelepärased tegevused!

Millessegi kirglikult suhtumine

Kui koged kirge ja sooritamisvajadust seoses mõne tegevusega, mis on sinu jaoks oluline, aitab ambitsiooni tekitada ja iseloomu kasvatada. Võib-olla ei tee sa oma «kirega» midagi suurt, aga juba oma uskumiste eest seismine ja meelistegevustega tegelemine mõjutavad oluliselt su elu.

Poodlemine

Peaaegu kõigile naistele meeldib poodlemas käia, seega muidugi peaks iga naine vähemalt korra elus saama veeta terve päeva enda peale poodides raha raisates. Pane veidi raha kõrvale, võta sõbrannad kaasa ja veetke päev mõnes kaubanduskeskuses.

100 protsenti enesekindlus ja rahulolu endaga

Kõige olulisem asi selles nimekirjas on enesekindluse ja rahulolu kogemine. Paljude jaoks on see võitlus, kuid peaksime keskenduma sellele, et iga päev enesekindluse ja rahulolu saavutamise poole pürgida. Kui jõuad elus punkti, kus tunned õnne ja oled endaga rahul, hakkab sinu tõeline ilu särama ja teised inimesed näevad sinu tõelist olemust, mitte inimest, kes sa olla üritad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles