Miks staarid oma lapse isa varjavad?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi Club von Überlingen avamine. Esiplaanil Jana Hallas ja Maarja-Liis Ilus.
Klubi Club von Überlingen avamine. Esiplaanil Jana Hallas ja Maarja-Liis Ilus. Foto: Marina Puškar

Stilisti ja modelli Jana Hallase lapse väidetav isa Meelis Kukk ei näe ühtegi põhjust, miks ta peaks enda ja Jana Hallase suhtest ajakirjanduse vahendusel kõnelema.

26-aastase maakleri sõnul ei peaks kedagi huvitama, kes on Meelis Kukk ja 39-aastane Jana teab ise, kui palju ja mida ta sel teemal räägib, kirjutas Õhtuleht.

«Tõesti, see on minu ja Jana enda otsustada,» põhjendas mees, miks nad Hallasega lapse teemal avalikkusele rohkem rääkida pole tahtnud.

Samasuguse innuga nagu Hallase eraelu, on püütud lahti harutada ka teiste avaliku elu tegelaste lapsesaamisega seotud saladusi, kuid sellele vaatamata ei teata, kes on ühe või teise kuulsuse lapse isa.

«Tasuks meelde jätta, et kui ei soovita kommenteerida suhte pahupooli, tuleks juba eos oma suhtest mitte lobiseda,» õpetab Lea Liitmaa teistele avaliku elu tegelastele, kuidas vältida kolmnurka: sina, tema ja kolmanda osalisena terve Eesti rahvas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles