Kaunist elukaaslast Reali mängijatele pakkunud Balotelli jäi üldse tüdruksõbrast ilma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fanny Neguesha
Fanny Neguesha Foto: Facebook

Hispaania ajaleheled AS ja Marca avaldasid sel nädalal Itaalia jalgpallikoondise ja AC Milani tähtmängija Mario Balotellit tsitaadi, kus ta lubas oma elukaaslasel Fanny Negueshal magada kõigi Madridi Reali mängijatega, kui nad suudavad jõuda raskest seisust Meistrite liiga finaali. Hiljem lükkas Milan tehtud avalduse ümber, kuid nüüd tundub ikkagi jalgpalluril olevat vesi ahjus, kuna Neguesha kolis jalgpalliri juurest minema.

«Kui Madridi Real suudab Meistrite liigas kaotusseisust välja tulla, siis luban oma tüdruksõbral (Fanny Neguesha) nende kõigiga magada,» sõnas Balotelli Hispaania meediale.

22-aastane modell otsustas Balotellile kuuluvast villast välja kolida, kuna teda solvas sügavalt Balotelli teguviis ning lisaks olevat muutunud tema jaoks tüütuks ka Balotelli pidev pidutsemine, kirjutab The Sun.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles