DMX pole kunagi kuulnud presidendikandidaat Obamast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Earl Simmons ehk DMX
Earl Simmons ehk DMX Foto: AP / Scanpix

Hip-hopi staar DMX pole kunagi kuulnud midagi USA presidendikandidaadist, Barack Obamast, sest ta ei pööra poliitikale tähelepanu.

Hitiga «The Party Up (Up In Here)» kuulsaks saanud räpparile, kelle õige nimi on Earl Simmons, esitati USA hip-hop muusika ajakirja XXL poolt küsimus selle kohta, kas mees jälgib käimasolevat presidendivalimiste kampaaniat, mille peale Simmons vastas, et ei tee seda mitte kõige vähimalgi määral, teatab WENN.

Kuid kui tema käest küsiti, mida ta arvab Obamast – kellest saab eduka kampaania korral esimene mustanahaline president USA ajaloos – kinnitas muusik, et ei ole sellist nime kunagi kuulnud ning oli šokeeritud, et USAs on poliitik, kelle nimi on Barack.

«Barack? Mis kurat see Barack on? Barack Obama? Kustkohast ta pärit on? Aafrikast? See ei ole mingi kuradi nimi. Nalja teete või?» ütles 37-aastane DMX, kes põhjendas oma teadmatust sellega, et te ei pööra poliitikale just kuigi palju tähelepanu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles