Video: jalgpallitäht kihutas linnatänavatel ohtlikult Ferrariga ja rüüpas samal ajal väidetavalt õlut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Royston Drenthe
Royston Drenthe Foto: SCANPIX

Aastaid Madridi Reali ridadesse kuulunud ja praegu Venemaa kõrgliigas pallivast Royston Drenthe’st ilmus Youtube’i video, kus on näha, et mees kihutab linnatänavatel Ferrariga ja rüüpab samal ajal ka midagi purgist, mis väidetavalt on õlu.

Samal ajal märgitakse, et Drenthe on ka varasemalt autoroolis sekeldustesse sattunud ja ületanud nii kiirust kui ka saanud trahvi ka punaste fooritulede eiramise eest.

25-aastane Drenthe liitus 2007. Aastal suurte lootustega Madridi Realiga, kuid seal tal läbi lüüa ei õnnestunud ja vahepeal pallis ta laenulepingute alustel nii Herculeses kui ka Evertonis. Praeguseks on ta maandunud Venemaa kõrgliigas viimasel positsioonil oleva Vladikavkazi Alania ridadesse. 

Samas viimati tegi ta Venemaal suurepärase esituse, kui esmaspäeval alistas Alania tema kolme värava abil 3:1 Mordovia Saranski.

Vaata videot Drenthest Ferrari roolis kihutamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles