Ameerika tuntud moebränd Tommy Hilfiger avab Tartus oma esimese esinduspoe

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger Foto: Tootja foto

Tuntud moebrändide maaletooja ja Denim Dream kauplusteketi omanik  Põldma Kaubanduse AS avab sel neljapäeval, 18. aprillil kell 18.00 Tartu Lõunakeskus esimese Tommy Hilfigeri esinduspoe.

Ametliku avamispeo raames toimub ka omalaadne väike moelavastus, kus näidatakse Tommy Hilfigeri 2013 kevad-suvist moekollektsiooni nii meestele kui naistele.

Muusikalist elamust pakub Sander Mölder ning avamispeo esimestele külalistele on kingitus Tommy Hilfigerilt.

«Selle nädala neljapäeval avatav Tommy Hilfigeri esinduspood Lõunakeskuses on Põldma Kaubanduse AS-le juba seitsmes kauplus Tartus, millega loodame tuua tartlastele ja kogu Lõuna-Eesti elanikele maailma parima ja kvaliteetse moe koju kätte,» räägib Põldma Kaubanduse AS turundusjuht Kaidi Laev.

Tommy Hilfigeri 2013 kevad-suvises kollektsiooni märksõnadeks on julged triibud ja mereteema ning uudisena maksikleidid ja värvilised püksid. Värvidest domineerivad kesköösinine ja värsked roosad toonid.

Tommy Hilfigeri uus esinduspood Tartu Lõunakeskuses avatakse sel neljapäeval, 18. aprillil kell 18.00. Kõigi avamispeo osavõtjate vahel läheb loosi Denim Dreami kinkekaart väärtusega 150 euri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles