Pidu: Tantsuparadiis klubis Spider

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
9.mail toimus klubis Spider neljas TANTSUPARADIIS (Tantsevalnij Raj), mis on vene ürituste sari ja mille peakorraldajaks Music Factory.
9.mail toimus klubis Spider neljas TANTSUPARADIIS (Tantsevalnij Raj), mis on vene ürituste sari ja mille peakorraldajaks Music Factory. Foto: Maksim Toome
9.mail toimus klubis Spider juba neljas TANTSUPARADIIS (Tantsevalnij Raj). Tegu on populaarse vene ürituste sarjaga, mille peakorraldajaks Music Factory.

Seekordsel üritusel kõlasid kogu öö vene muusikataeva parimaid tantsuhitid, mida mängitakse hetkel kõigis parimates vene raadiojaamades.

Külastajaid üllatasid esmakordselt ööklubi laval - avangardne baleriinide show. Kaunid baleriinid esitasid katkendeid klassikalisest balletist «Luikede järv » moodsate klubihittide saatel. Etenduse ajal sadas tantsijate peade kohal tuhandeid udusulgi.

Õhtu peaesineja oli DJ Denis Karabljoff.

Järgmine Tantsuparadiis toimub 12. juunil.

Vaata mahukat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles