Video: Rooma vihane derby lõppes viigiga

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Francesco Totti
Francesco Totti Foto: SCANPIX

Eile hilisõhtul peetud Rooma jalgpalliklubide AS Roma ja Roma Lazio kohtumine lõppes hoolimata AS Roma ülekaalust 1:1 viigiga.

Kuigi AS Roma valdas esimesel poolajal rohkem palli, oli just Lazio see, kes 16. minutil Hernanese kauglöögist juhtima läks.

Teise poolaja alguses avanes Hernanesel võimalus Lazio eduseis duubeldada, kuid ta ei suutnud väravale pihta saada. Mõned minutit hiljem oli aeg penaltit lüüa AS Roma legendil Francesco Tottil ning mees tegi seisuks 1:1.

Roma oli pärast viigiväravat märksa aktiivsemaks pooleks, kuid isegi ülekaalu jäädes (Lazio Giuseppe Bava sai 72. minutil punase kaardi) ei suudetud Lazio väravalukku uuest avada. Parim võimalus avanes kümme minutit enne lõppu Erik Lamelal, kes mõne meetri pealt ei saanud palli väravasse. Goal.com kirjutas selle eksimuse peale, et sealt oli lihtsam sisse lüüa kui mööda.

Serie A tabeliseisu näeb SIIT, eilseid parimadi hetki SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles