Berlusconi skandaali keskne tegelane korraldas meeleavalduse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karima el-Mahroug
Karima el-Mahroug Foto: SCANPIX

Itaalia ööklubitantsija Karima El-Mahroug, hüüdnimega Ruby korraldas eile Milanos dramaatilise meeleavalduse.

Itaalia endist peaministrit Silvio Berlusconit süüdistatakse seksi ostmises El-Mahrougilt kui naine oli veel alaealine, edastab AFP.

Teine süüdistus puudutab Berlusconi ametialase positsiooni kuritarvitamist. Berlusconi olevat 2010. aastal päästnud El-Mahrougi politsei käest. Naist kahtlustati varguses.

Nii Berlusconi kui ka El-Mahroug eitavad neid süüdistusi.

E-Mahroug korraldas eile Milano kohtuhoone ees meeleavalduse, kandes plakatit: «Juhtum Ruby – kas teid ei huvita enam tõde?»

Naise demonstratsiooni oli vaatamas suur hulk meedia esindajaid. El-Mahroug sõnas ajakirjanikele, et ta on sattunud Berlusconit mustavate isikute pooles ärakasutamise ohvriks.

«Saan aru, et käimas on Berlusconi vastane sõda. Ma ei olnud varem selles osaline, kuid mind kisti sellesse ja minu jaoks on see solvav,» teatas naine.

Ta lisas, et ei soovi jääda olukorra ohvriks.

El-Mahroug nõudis pääsu kohtuistungile, et ta saaks olla tunnistaja. Seni ei ole ta siiski kohtus tunnistajana üles astunud.

Prokuratuur külmutas Berlusconi juhtumi. Põhjus selles, et kohus kaalub Berlusconi palvet viia kohtu pidamine mõnda teise paika, sest selles kohtus ei pruugita olla erapooletud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles