Blondist brünetiks: suurimad vead, mis naised juuste värvimisel teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel näitas näitlejanna Reese Witherspoon oma uut brünetti soengut. Naine värvis end brünetiks ka 2005. aastal, kui pidi Johnny Cashi eluloofilmis Cashi kaasat June'i kehastama.

Auhinnatud näitlejanna näitel võib tunduda, et blondist brünetiks värvimine pole midagi keerulist, kuid tegelikult ei vasta see tõele. Huff Post uuris juuksevärvieksperdilt Lorri Goddardilt, millised on suurimad vead, mida naised heledast tumedaks värvides teevad.

Soojade värvide ja punase vältimine
Blondid, kes end tumedamaks soovivad värvida, peaksid omaks võtma soojad juuksetoonid (mõtle kõige tumedam shokolaaditoon ja karamelline pruun). Sel viisil tuleb nende nahatoon ja silmavärv kõige paremini esile. Keskpäraselt «heinakarva» toonid võivad näojooned liiga ilmetuks muuta.

Tahetakse, et värv oleks täpselt ühesugune juukseotsetest juuksejuurteni
Vaadake näiteks väikeste laste loomulikult pruune juukseid. Neil on õrn värvitooni erinevus, mis lisab juustele liikumist ja sära. Palu juuksuril kokku segada erinevaid toone, et tulemus oleks ebatäiuslikult täiuslik brünett.

Meikimisstiili samaks jätmine
Kui värvid juuksed teist tooni, siis on soovitatav muuta ka oma meigitoone, et uut juuksevärvi rõhutada. Küsi poes müüjannalt nõu, millised toonid sulle võiks sobida. Kui värvid end blondist brünetiks, siis võiks ka meikimises veidi julgema sammu astuda.

Sama šampooni kasutamine
Šampoonid, mis sobivad blondile juuksetüübile, ei sobi brünetile.

Blondist brünetiks suvel ilma korraliku hoolitsuseta
Pea meeles, et suvekuudel juuste tumedaks värvimisel võib su esialgne toon kiiresti muutuda - merevesi ja päike teevad oma töö. Osta spetsiaalsed hooldusvahendid, kui soovid oma juuksetooni suvel hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles