Kuidas meest erutada ilma teda puudutamata?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed on lihtsad, ent keerulised. Tahumatud, ent õrnad. Nad erutuvad, kui naine elab kaasa samale korvapalli meeskonnale või kui mehele avaneb kena vaade naise pepust.

Mehed on visuaalsed, nende erutamiseks on mitmeid mooduseid, kaasa arvatud sellised, mis ei hõlma puudutusi, kirjutab TheStir.

Kui naise rinnahoidjapael kergelt välja paistab. Rinnahoidjapaela nägemine vilksamisi on õrritav, heas mõttes. Ka õlg on seksikas kehaosa, ka seda võib paljastada. Rinnahoidjapaela nägemine paneb mehe fantaasia tööle. Plusspunktid, kui tegemist on seksika pitsist paelaga.

Siiras naer. Eriti tema naljade peale, kuid ära kunagi naera tema üle.

Figuuriga sobiva riietuse kandmine. Meestele meeldib, kui naise kõik kehakumerused on näha. Samas peaksid jääma oma mugavuse piiridesse, kui liigselt liibuvad riided sinus ebamugavust tekitavad, siis vali midagi mugavamat, kuid samas figuuri rõhutavat.

Lihtsad riided. Mehi ei eruta see, kui riided näevad liiga keerulised välja või kui naine on korraga selga pannud mitu erinevat moeröögatust.

Läbipaistvad riided. Isegi, kui läbipaistva riietuse alt kumab veel riidekihte, on see meeste jaoks väga erutav.

Enesekindlus.

Oma säärte näitamine. Meenuta, kui palju tähelepanu sai Angelina Jolie oma säärt eksponeeriva kleidiga. Meestele meeldivad jalad.

Kleit või pluus, mis paljastab selga.

Naeratus ruumi teisest otsast. Teie silmad kohtuvad ja tervitad teda naeratusega - armsalt seksikas.

Mehele komplimendi tegemine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles