Kes kehastab Oscar Pistoriust uues Hollywoodi kassahitis?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Pistorius kohtus.
Oscar Pistorius kohtus. Foto: SCANPIX

14. veebruaril toimunud traagilised sündmused maailmakuulsa sprindiässa Oscar Pistoriuse kodus jõuavad ka kinolinale.

Sõbrapäeva varahommikul lasi kuulus paraolümpialane Oscar Pistorius oma kodus maha tuntud modelli Reeva Steenkampi. Kohus otsustas esialgu, et mees tegi seda kogemata ja lasi sportlase kautsjoni vastu vabadusse.

«Maailma üks kuulsaimaid sportlasi vahistatakse ja kaunis noor naisterahvas tapetakse. Selles on palju ainest uueks filmiks,» rääkis Hollywoodi allikas Daily Mailile. Juhtunust on valmimas või juba valminud ka mitu dokumentaalfilmi.

Kuid Hollywoodis on üleval ka põletav küsimus, kes mängiks kassahitis peaosatäitjaid. Allika sõnul on peamiseks kandidaadiks Pistoriuse rolli Ryan Gosling. Tema trumbiks on Pistoriuselegi omane salapära. Steenkampi osatäitjaks pakutakse Charlize Theroni.

Teade uue filmi võtete algusest võib avalikkuse ette tulla juba lähiajal. Kumbki näitleja pole kinnitanud oma seost filmiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles