Melanie Browni vastne abikaasa jõhkrutses eksnaise kallal

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melanie Brown
Melanie Brown Foto: Reuters / Scanpix

Vürtsitüdruk Melanie Browni värsket kaasat Stephen Belafonte’i on minevikus oma lapse ema peksmise eest kohtulikult karistatud.

Brown ja Belafonte abiellusid 6. juunil Las Vegases toimunud salajasel tseremoonial. Mehe endine armsam Nicole Contreras, kelle kallal Belafonte purjuspäi vägivallatses, avaldas lootust, et Mel B pääseb kergemini, kirjutab FemaleFirst.

Belafonte tunnistas ka ise, et ründas 2003. aastal Contrerast ning talle esitati süüdistus peksmises, kohtupaberite järgi kasutas mees Contrerase vastu tahtlikku ja ebaseaduslikku vägivalda.

Belafonte ei kaevanud süüdimõistvat otsust edasi ning pääses katseajaga. Mees pidi osalema aastapikkuses perevägivallateemalises programmis, kuid puudumiste tõttu visati ta sealt kaks korda välja ning ta sai kursusega ühele poole alles 2005. aastal.

Contreras on Belafonte suhtes siiski positiivselt meelestatud. «Minevik on minevik, nüüd on ta teine inimene,» sõnas kunagine perevägivalla ohver.

2003. aastal lahku läinud paarike oli koos viis aastat ning neil on ühine tütar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles