Kuidas tutvustada sekslelusid oma partnerile?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media / Scanpix

Kui soovid magamistuppa natuke põnevust tuua, siis sekslelud on selle jaoks ideaalne lahendus. Kuid nende kasutamine võib su partneri esialgu ära hirmutada.

Mehe peas võib sekslelu tähendada massiivset silikoonist peenist, kuid tegelikult on sekslelude valik tohutult suur ega piirdu vaid vibraatoritega. Kuidas mehele tasapisi sekslelusid tutvustada? Femalefirst.co.uk annab nõu.

Kui mees mõtleb sekslelule, mõtleb ta reeglina suurele peenisekujulisele vibraatorile. Naised teavad, et sekslelusid on suur valik. Räägi oma mehele, milliseid erinevaid sekslelusid on poodides olemas ja milliseid sooviksid kasutada. Kindlasti maini ka seda, kuidas lelud teie sekselu paremaks võiks muuta.

Kui olete mõlemad kursis sellega, milliseid lelusid kasutada soovite, siis anna mehele aega, et ta saaks uut infot «seedida». Rääkige läbi, mida te sekslelult ootate ja valige koos välja, millised teie magamistuppa võiks jõuda.

Ärge võtke kohe kõige karmimaid mänguasju, alustage väikestest asjadest ja saate ajapikku suuremate juurde liikuda. Väike vibraator või peenise rõngas annab teile mõlemale midagi erutavat ja uut ning samas aitab mõlemal õrnalt lõõgastuda.

Kui olete lihtsate leludega ära harjunud, võite hakata eksperimenteerima teistsuguste asjadega. Proovige üksteise kinnisidumist ja silmakatet - see paneb teised meeled tööle ja on tõeliselt stimuleeriv.

Pidage meeles, et te mõlemad peate lelude kasutamisega nõus olema ja kui ühele teist midagi ei sobi, siis andke partnerile sellest kindlasti teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles