Kaunis välimus, kui rahakott on tühi – on see võimalik?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roosa meik.
Roosa meik. Foto: SCANPIX

Ilus välimus ja hea enesetunne on osa naiseks olemisest. Isegi, kui su rahakott on tühi ja pangaarvel haigutab suur null, ei taha ükski naine oma välimust käest lasta.

Portaal Yahoo! Shine toob kuus nõuannet, kuidas glamuurne välja näha ka majanduslikult kõige kitsamal ajal.

Juuksed

Laheda soengu nimel ei pea tingimata juuksurisalongi minema. Kindlasti on sul või mõnel su tuttaval tutvusringkonnas inimene, kes tunneb end kääre käes hoides enesekindlalt lase tal omale meelepärane soeng lõigata.

Tee regulaarselt trenni

Ära mine jõusaali või kallitesse rühmatreeningutesse - oma keha saab vormida ka kodus või kodu lähedal kõndides või joostes. Peagi on su keha sellises vormis, et võid kasvõi kartulikotis linna peale minna näed ikkagi imeline välja!

Eelista allahindluseid ja second hand poode

Pole raha, et omale disainerrõivaid osta? Kellel oleks? Otsi firmamärke allahindlustelt või vaata ringi second hand poodides ja kirbukatel. Võid leida täiesti uskumatuid ja samas unikaalseid asju.

Hoolitse selle eest, mis sul on

Kui hooldad oma rõivaid õigesti, siis saad neid kauem kanda ja need näevad paremad välja. Mida kauem sa ühe rõivaga käid, seda harvemini pead omale uusi asju ostma.

(Kunst)karusnahk

Karusnahka ei näe just tänavapildis tihti ja seda heal põhjusel karusnahk on kallis. Kui su vanaemal pole kapis just mõnda ägedat karusnahkset peakatet või mantlit üle, siis sea sammud jällegi second hand poe suunas.

Sirge kehahoiak

Kõige olulisem on enesekindlus ja sirge selg. Isegi, kui kannad seljas haisvat T-särki, tee seda väärikalt ja näe välja enesekindel. See jätab inimestele mulje, et sa oled oma välimusega rahul ning miski pole muljetavaldavam kui enesekindel naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles