Tartust on saamas raju geikeskus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homoparaad Stockholmis.
Homoparaad Stockholmis. Foto: SCANPIX.

Kunagisest ülipopulaarsest Tartu Naha- ja Jalatsikombinaadi klubist, kus tantsu keerutasid praeguse noorema põlvkonna vanaemad ja vanaisad, saab sügiseks Lõuna-Eesti geielu keskus.

Reformierakondlasest geiaktivist ja Tartu öKlubi marketingijuht Ago Press leiab, et igal juhul peab reklaamides ära mainima ka selle, kellele üritus suunatud on, sest niimoodi saab ennetada võimalikke konflikte, kirjutas Õhtuleht.

«Klientide puuduse üle ma ei muretse - Tartus on palju tudengeid ning Lõuna-Eestis ei ole ju ka üht kindlat lõbustuskohta, kus geid segamatult lõõgastuda saaksid,» selgitas ta.

Kõigile rajatav keskus, mis loodab siia meelitama hakata isegi konverentse, aga tõenäoliselt ei meeldi paljudele ja Emajõelinna skinhead Urmas Virkmaa hinnangul võivad geid peksa saada ja seda isegi tavaliste eesti meeste käest.

Virkmaa arvates ei teki klubilistel pahandusi niikaua, kui homoseksuaalid ei hakka Emajõe kallastel paraade korraldama ja lillasid lipukesi lehvitama – kui seda aga tehakse, siis ei ole pahandustest pääsu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles