Anatoli Eini lavastatud Bastioni kevad/suvi 2013 kollektsiooni esitlus Teatris

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

8. märtsil toimus spetsiaalselt naistepäeva puhul Tallinna ühes luksuslikumas klubis Teater moegurmaanide poolt kauaoodatud ürituste sari Fashion in Teater, mille raames toimus Anatoli Eini lavastatud Bastioni kevad/suvi 2013 kollektsiooni esitlus, mis ühendas kauni moe-show ja meeletult lõbusa peo!


Fashion in Teater – see on ainulaadne üritustesari, mis ühendab eksklusiivse moe-show lõbusa peoga, mis möödub parimate hittide, kaunite külaliste ning sirejalgsete modellide ning kaunite klubi Teater tantsijannade saatel. 

Bastion on eestimaine rõivabränd, mis on asutatud 1987. aastal

See on läbi aegade kujunenud juhtivaks moemajakaks Eestis. Bastioni kevad/suvi 2013 kollektsioon sobib endast lugupidavale, naiselikule ning sensuaalsele naisele, kes väärtustab kvaliteeti, unikaalsust ning ajatut elegantsi. Kollektsioonides on läbivaks jooneks põnevad mustrid, erksad värvid ning detailide küllus, mis on vaid osake Bastioni mitmekülgsusest.

Aksessuaarid: Expressions, soengud: Londa Professional-Olga Cerus, Lana Vallo Make Up Studio-Glow Make Up, Muusika: Tanja Mihhailova, show lavastaja: Anatoli Ein, www.liein.eu

Vaata galeriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles