Kontsakingad on Sarah Jessica Parkeri jalgu püsivalt kahjustanud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sarah Jessica Parkeri tegelaskuju Carrie Bradshaw seriaalis «Seks ja linn» on tuntud kui kirglik Manolo Blahniku kingade fänn. Näitlejanna ise aga enam vabal ajal kontsakingi ei kanna.

Parker jooksis enda kinnitusel sõna otseses mõttes oma kümme aastat kontsakingadel, kirjutab Daily Mail. «Mul olid 18-tunnised tööpäevad ja ma ei võtnud neid kunagi jalast,» rääkis Parker. «Ma kandsin väga ilusaid kingi, mõned paremini valmistatud kui teised, kuid ma ei kurtnud mitte kunagi.»

2011. aastal osales ta aga filmis «I Don't Know How She Does It» («Ma ei tea, kuidas ta seda teeb») ning pidi kandma odavamaid, plastikust tallaga kingi. Nendega ta kukkus ja väänas jala välja. Arst avastas, et Sarah Jessica Parkeri jalad teevad asju, «mida nad teha ei tohiks» ning päkad on kontsakingade kandmisest moondunud.

Näitlejanna sõnul on see väga kurb, sest just jalad viisid ta maailmas nii kaugele. Nüüd on aga ta jalad tõeliselt väsinud ning kindlasti ei taha ta enam kanda odavaid kingi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles