Fourcade loodab võita kohtingu pearivaali Svendseniga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Fourcade
Martin Fourcade Foto: Martin Fourcade/Facebook

Tänavusel laskesuusatamise MMil neli kuldmedalit võitnud, kuid seejärel nii Holmenkolleni kui Sotši MK-etapilt haiguse tõttu kõrvale jäänud norralane Emil Hegle Svendsen kasutab sunnitud võistluspausi, et enda sponsorile – kõõmašampooni tootvale Head&Shoulders’ile – reklaami teha.

Nimelt avaldas Svendsen enda koduleheküljel, et kuulutab välja konkursi, mille peaauhinnaks on kohting temaga – norralane ise nimetas end maailma parimaks ja nägusaimaks laskesuusatajaks. Konkursil osalemiseks tuleb saata pilt endast duši all koos Svendseniga ja siinkohal on fantaasia piiritu.

Üks konkursil osaleja on MK-sarja üldvõidu kindlustanud prantslane Martin Fourcade, kes postitas pildi endast duši all, käes Svendseni pildiga Head&Shoulders’i šampoon.

«Loodan, et võidan temaga kohtingu. Siis saab ta mulle õpetada, kuidas lõpuspurte võita ja mina saan talle õpetada, kuidas kollast särki võita,» rääkis Fourcade TV 2 Spordile, vihjates enda teisele järjestikusele MK-sarja üldvõidule ning ühtlasi ka sellele, kuidas ta on korduvalt lõpusirgel Svendsenile alla jäänud.

Lisaks Fourcade’ile plaanib konkursist osa võtta ka Svendseni hea sõber ja koondisekaaslane Tarjei Bø. «Alguses mõtlesime, et kui teatesõidu võidame, teeme grupipildi, kus on terve teatemeeskond duši all ning privaatseid piirkondi kataks šampoonipudel,» naljatles Bø, kelle plaani luhtas teatesõidus saadud 4. koht. «Milline oleks kohting Emiliga? Ilmselt tahaks ta kõigepealt enda autoga eputada, seejärel näitaks enda kuldmedaleid ning siis telliks kuskilt toitu. Emil on väga romantiline ja lahke mees. Aga ma loodan, et konkursi võidab mõni kutt!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles