USAs käib staaride kinnisvara odavmüük

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hollywoodi staarid müüvad kärbitud hindadega luksuskinnisvara. Pildil Nicolas Cage`ile kuulunud loss Saksamaal.
Hollywoodi staarid müüvad kärbitud hindadega luksuskinnisvara. Pildil Nicolas Cage`ile kuulunud loss Saksamaal. Foto: AFP / Scanpix
Mitmed Hollywoodi staarid müüvad oma luksusvillasid kõvasti kärbitud hindadega. Oma kinnisvarast püüavad teiste seas lahti saada Nicolas Cage, Britney Spears, Christina Aguliera ja Jennifer Lopez.

Nicolas Cage`i 1000-ruutmeetrine maja Bel Airis on müügil juba 2007. aasta septembrist, siis oli hind 35 miljonit dollarit, nüüd saab üheksa magamistoaga villa 18,7 miljoni dollariga, vahendas E24.no.

Cage`il on hulga kinnisvara mujalgi ning viimase aasta jooksul on ta müünud mitmeid maju ning kaalub ka Kariibi mere privaatsaarest vabanemist.

«Alates septembrist on inimestel majanduslanguse tõttu rahalisi raskusi tekkinud. Nii kasvab sund müüa hinnalisi omandusi ja me oleme seda ka märganud, et kallist kinnisvara pannakse üha enam müüki,» rääkis kinnisvarastatistikaga tegeleva firma Altos Research juht Mike Simonsen.

Sarnaselt Cage`ile pole ostjaid Britney Spearsi Beverly Hillsi kodule ja seda hoolimata sellest, et jaanuaris langetas ta 700-ruutmeetrise villa hinda 700 000 dollarini.

Christina Aguliera Hollywoodi kodu pandi mullu juunis müügile 7,9 miljoni dollariga, täna saab selle kätte miljoni võrra odavamalt.

Jennifer Lopezil ja Marc Anthonyl pole Bel Airis asuva maja müügiga sugugi paremini läinud – 2008. aasta novembris seadsid nad hinnaks 8,5 miljonit dollarit, nüüd on see kukkunud 7,9-le miljonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles