Jana Pulk liitus Asenduskodude laste liiduga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Pulk
Jana Pulk Foto: J. Saar

MTÜ Eesti Asenduskodude Laste Liit (ALL) andis oma pressiteates teada, et nende meeskonnaga liitus sündmustekorraldaja Jana Pulk, kelle nimi laiemale avalikkusele sai ehk rohkem tuntuks TV 3 sarjas «Blondid veinimõisas».

ALL on asenduskodude vabatahtlike poolt moodustatud üle-eestiline mittetulundusühing, mille eesmärgiks on kaasa aidata asenduskodude elamistingimuste parandamisele ning laste ja noorte integreerumisele ühiskonda.

«Et MTÜ tegevust arendada, soovisime oma meeskonda kedagi julget ja pealehakkajat . Jana Pulk jäi silma just hea organisatoorse võime poolest. Peale mõningaid läbirääkimisi rõõmustas Jana meid positiivse vastusega ning andis nõusoleku olla MTÜ Eesti Asenduskodude laste liidu «heatahte saadik»,» selgitab Marko Adamson, ALL juhatuse esimees. «Hetkel on meil käimas ettevalmistused Tartus toimuvaks asenduskodude noortele suunatud seminariks ning Jana sündmuste korraldamise oskused on meile vägagi kasuks,» lisab Marko Adamson.

ALL alustas tegevust 2012. aasta sügisel ja esimene suurem seminar leiab aset aprilli lõpus Tartus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles