Anne Veski: pikajalgse noore beibe valinud sõber kukub meie seltskonnast lihtsalt välja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Veski
Anne Veski Foto: Kanal 2

Täna kell 21 jõuab Kanal 2 ekraanile suhtesarja «Avameelselt...» osa, kus tuleb juttu teisele või juba kolmandale abieluringile läinud inimestest. Oma arvamusi avaldavad Anne Veski, Mait Maltis ja Rita Rätsepp.

«Ma ei kujuta ette, et keegi minu ammustest tuttavatest tuleks külla pikajalgne noor beib käevangus, arvatavasti ta kukuks meie seltskonnast lihtsalt välja,» avaldab Anne Veski arvamust teise ringi abielude teemal tänaõhtuses Kanal 2 saates «Avameelselt...».

«See vanusevahe segab kõiki kõrvaltvaatajaid ja kiibitsejaid, meie omavahel ei tunne mingit vanusevahet,» leiab aga laulja Mait Maltis, kelle abikaasa on temast 25 aastat noorem. «Ükski mees ei tunnista end vanaks. Ma olen praegu üle 60 ja ma ikka ei tunne ennast vanana,» leiab Maltis, kes tunnistab, et tegi 15 aastat tagasi toimunud lahutusega oma eelmisele abikaasale väga haiget.

Lahutatud inimeste muredega igapäevaselt kokku puutuv psühholoog ja sarjast «Pilvede all» tuntud näitleja Rita Rätsepp jagab saates oma mõtteid antud teemal. Üheks suure vanusevahega inimeste kooselu ohuks peab ta järgmist: «Mees, kes peaks saama vanaisaks, on saanud järsku nooreks isaks, aga tema organism on väsinud, ta tahaks puhata.»

Kas lahkuminekute taga on abielutüdimus ja ületamatud riiud, soov midagi uut ja põnevat kogeda või lihtsalt uuesti armumine? Millised on lahutamisega seotud valud ja uue suhte ja abiellumise kogemused? Nendel teemadel arutavad tänases saates teisel abieluringil olevad Anne Veski ja Mait Maltis.

Saatesari Avameelselt on eetris Kanal 2-s, täna kell 21.00 enne hittsarja «Pilvede all». Saatejuhid ja autorid on Elo Mõttus-Leppik ja Katrin Tibar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles