Disaini Tuborgi esindustiimi rõivad ja võida tuhat eurot

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tuborg

Tuborg, mida Eestis toodab ja turustab Saku Õlletehas, kuulutas 1. märtsil välja noortele moe- ja disainihuvilistele suunatud konkursi, mis kutsub üles näitama oma talenti ja esitama originaalset nägemust sellest, kuidas peaks välja nägema Tuborgi esindustiim.

Konkursil osalemiseks tuleb esitada terviklike lahenduste kavandid, milles on toodud ära kolme erineva rõivakomplekti (välirõivad, rannarõivad, ööklubiriietus) vormistus ja nägemus üldisest riietusstiilist.

«Eestis on palju moedisainihuvilisi, kuid selliseid väljundeid, mis aitaksid andekatel noortel silma paista, on paraku napivõitu,» selgitas Mihkel Mõttus, Saku Õlletehase tootejuht. «Seetõttu otsustasime luua reaalse platvormi, kus kõik huvilised saaksid oma annet rakendada ja ennast proovile panna ning jõuda võidu korral ka käegakatsutava  tulemuseni. Tuborg on nooruslik bränd, mis võimaldab sellist lähenemist, kus suhtlus ei ole ühepoolne, vaid  vastastikune ning seetõttu mõlemapoolselt rikastav.»

Tubori disainikonkursi peaauhinnaks on 1000 eurot ja võidutöö kavandite järgi loodud riietust hakkab edaspidi erinevatel festivalidel ja muusikaüritustel kandma Tuborgi esindustiim.

Kavandeid saab esitada kuni 8. aprillini. Kõik kavandid laetakse üles Tuborgi Facebooki lehele 15. aprillil ja nende poolt saavad hääletada kõik fännilehega liitunud inimesed.  Konkursi võitja selgub Facebooki hääletuse ja žürii hinnangute koosmõjul. Võitja kuulutatakse välja 1.mail 2013. Täpsemat infot saab Tuborgi Facebooki lehelt ja veebist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles