Pidu: Selgusid teleajakirja Nädal lugejate lemmikud

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirja NÄDAL lemmikud 2008/2009 kuulutati välja Viru hotelli restoranis Merineitsi. Pildil parim Eesti seriaali näitleja IVO UUKKIVI
Ajakirja NÄDAL lemmikud 2008/2009 kuulutati välja Viru hotelli restoranis Merineitsi. Pildil parim Eesti seriaali näitleja IVO UUKKIVI Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX
Eile kuulutas teleajakiri Nädal juba kümnendat korda välja oma lugejate lemmiktele-ja raadiosaatejuhid ning -saated. Pidu peeti Viru hotelli Merineitsi restoranis.

Hääletajaid oli 4000 ringis ning hääletajate lemmikud olid taas kord vanad tuntud tegijad. Parimate telesaatejuhtide rivvi oli seekord pääsenud teiste seas ka Peeter Võsa, kes teenis välja auväärse kolmanda koha.

Parimaks uudisteedastajaks televisioonis osutus Olaf Suuder, parimaks naissaatejuhiks Anu Välba ja parimaks meessaatejuhiks Marko Reikop. Parimaks telesaateks krooniti Pealtnägija.

Parmaks naisraadiohääleks on Pille Minev, parimaks meesraadiohääleks Alari Kivisaar ja parimaks raadiosaateks Sky Plusi hommikuprogramm.

Oma toimetuse auhinna andis Nädal seekord dokumentalist Riho Västrikule filmide «Kaali saladus», «Muskusveise tagasitulek» ja «Middendorffi jälgedes» eest.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles