Paljastus miss Diana Arno seotus narkootikumidega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diana Arno - Miss Estonia 2009
Diana Arno - Miss Estonia 2009 Foto: SCANPIX

Miss Estonia 2009 Diana Arno, kes on ka Miss Asia Pacific World 2011 talendivooru võitja, on tunnustatud moedisainer ning lisaks veel õpetaja ER-Models nimelises modellikoolis.

Kuna Diana on palju reisinud ning näinud, siis ka tema pidanud paratamatult kokku puutuma narkootiliste ainetega. Diana rääkis Buduaarile oma suhtest narkootiliste ainetega ning tegi ka kurva ülestunnistuse…

Seda, et narkootikumid on suureks probleemiks üle kogu maailma, teame me kõik, kuid miks neid siis ikka tarbitakse? Vastusevariante on mitmeid, kuid rahuldust ei paku ilmselt ükski.

Diana rääkis meile narkootikumidega seotud kurvast mälestusest Miss Estonia aegadest.

«Mõni aeg pärast seda, kui mind krooniti Miss Estoniaks, sõitsime me Ida-Virumaale, et külastada sealseid lastekodusid. Kõige valusam oli näha Narva-Jõesuu Puuetega lastekodu lapsi.»

«Seal oli erirühm lastele, kelle vanemad olid narkomaanid,» on Diana sõnatu. «Miks lapsed peaksid oma vanemate vigade pärast ise kannatama? See mõjutab neid ju elu lõpuni. Ma ei saa sellistest vanematest aru, kuidas nad saavad nii südametud olla.»

Ka Diana ise on narkootikumidega kokku puutunud ja sellega seonduv trauma andis talle õppetunni kogu eluks.

«Mina ise narkootikume kunagi proovinud ei ole ja eks kindlasti võib see seotud olla ka sellega, et kui olin veel väga väike, siis meie perekonna headel tuttavatel suri poeg narkootikumide üledoosi tõttu. See oli suur šokk meile kõigile,» ei pea Diana kaugelt otsima põhjust, miks narkootikumidest eemale tasub hoida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles