Jaapanis kasutatakse naiste jalgu reklaampinnana

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaapanis kasutatakse naiste jalgu reklaampinnana
Jaapanis kasutatakse naiste jalgu reklaampinnana Foto: SCANPIX

Jaapanit tuntakse kui riiki, kus osatakse väga ebatavalisel viisil reklaamida.

Kuid üks firma leiutas uue reklaamiviisi, rentides noorte naiste paljaid reisi, kuhu tehakse reklaampilt ja tekst, kirjutab Daily Mail.

Naistele makstakse selle eest üsna hästi.

Naiste paljad jalad tõmbavad tähelepanu ning sellisest reklaamimisviisist on Tokyos hitt saanud.

2012. aasta novembri seisuga on firma Absolute Territory PR andunud oma jalad reklaamipinnaks 1300 naist ning nende arv kasvab pidevalt.

Naistel jalgadele pannakse kleebised, mis peavad näha olema. Selle tõttu saavad nad kanda vaid minikleite- ja seelikuid.

Jaapanlannad peavad reklaami näitama kaheksa või rohkem tunde päevas. Nad peavad firmale kinnitama, et nad tegelevad reklaamimisega. Selleks lasevad nad endast fotod teha ning panevad need Facebooki ja Twitterisse. Vatsavalt sellele makstakse neile tasu.

Firma esindaja Eichi Atsumi sõnul saavad oma jalgu reklaampinnana lasta kasutada naised, kes on vanemad kui 18-aastased ning kellel on mõnel sotsiaalse suhtlemisel leheküljel rohkem kui 20 sõpra.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles